Jdi na obsah Jdi na menu

Výlety po okolí

skenovani0002.jpg

 

 

       Najdete zde výlety po okolí ranče do vzdálenosti 30 km. Výlety můžete dle vlastního uvážení zvládnout autem, pěšky, na kole, na běžkách (v zimě), často i s kočárkem.

      Nezáleží jestli přijedete v létě či v zimě a zda chcete či nechcete utrácet..... vybere si každý. Výhodou je, že řadu sportovního vybavení vám na ranči rádi půjčíme a vy tak nemusíte mít plné auto kvůli jednomu výletu (řeba na kole nebo na běžkách). Přijedete-li s dětmi a ty po výletování nebudou prahnout, můžete je nechat pod naším dozorem na ranči a třeba vás překvapí jak spokojeni na konci dne budete všichni.

    Přáli bychom si, aby pro návštěvníky ranče byla příprava jejich výletů co nejjednodušší a strávili tak více času aktivním odpočinkem. Proto jakmile nám to čas dovolí  budeme vypsané výlety postupně realizovat "na vlastní kůži" a budeme tedy vědět do čeho půjdou. Předem děkujeme i  aktivním hostům a přátelům na ranči za jejich postřehy a komentáře k jednotlivým výletům.

  Na ranči jsou k dispozici další informace, letáky a mapy, které si můžete vzít sebou na výlet (není třeba si kupovat turistické mapy předem).

 

Portrét