Jdi na obsah Jdi na menu

Pobyty

          Nabídka těch nejdobrodružnějších a přitom vzdělávacích dní pro všechny věkové skupiny. Prázdniny na statku pro nejmenší; u koní či na minicrossových motorkách pro odrostlejší nebo romantický víkend pro dva v sedle...... každoročně připravujeme nové aktivity, na které se nezapomíná.

            Termíny pobytů jsou vyhlášeny po celý rok. Pouze se stačí rozhodnout zda máte zájem o prodloužený víkend nebo dlouhodobější pobyt v létě  či příměstský tábor.

 

          Účastníci jsou ubytováni v hlavní budově ranče. K dispozici ubytovaným je celé horní patro - tři pohodlné pokoje, koupelna a wc společná na patře, malá kuchyňka.

 

        Stravování 5x denně z farmářova stolu těmi nevybranějšími pokrmy jako jsou "králičí bobky v bílé cole, červené z nosu nebo sladké pšenoplacky" :) Dospělý si mohou pochutnat na cereáliích s farmářským mlékem, boloňských špagetách či palačinkách s domácí hruškovou marmeládou. Pitný režim v průběhu celého dne.

 

        Doprava k nám/od nás je vlastní. Lze se ale dohodnout a náš tým zorganizuje odvoz za cenu nákladů dle kilometrů rozpočítaného dle počtu osob v autě (systémem spolujízdy) - pro bližší info nás kontaktujte.

 

 

 

 

 

 

 

Portrét