Jdi na obsah Jdi na menu

BB Club

     Náš zájmový kroužek pro děti  6- 17 let se zájmem o koně, přírodu a svůj vlastní rozvoj. Hlavní náplní je čas strávený s koňmi a s nimi spojenými aktivitami (4x do měsíce). Na děti při práci s koňmi dohlíží cvičitel jezdectví s licencí. V rámci povinnných brigád (1x měsíčně jedno odpoledne) se členové BB Club podílí na pomocných pracech na ranči, které jsou vypisovány průběžně.

 

 

                                    p7080550.jpg

 

 

    Děti vedeme po vzoru organizace 4H Club jako svoje vlastní- k zodpovědnosti, vzdělanosti, odvaze poznávat nové a překonávat překážky.

 

    BB Club, ale není jen jezdecký kroužek -

  • podporujeme děti ve zručnosti (většinu věcí na ranči realizujeme našima rukama)
  • v rozšiřování obzorů (víme, že nic není nemožné)
  •  ve vzdělání (vědění vnímáme jako základ, který je třeba rozšiřovat) 
  • v četbě s rozvojem fantazie (lze si u nás zapůjčit tematickou literaturu, o které si v klubu povídáme - máme aktivity, které děti mohou prožít jako hlavní hrdinové.

             

      V rámci klubu je také možno se dohodnout na výuce angličtiny, a to nejlepší možnou výukovou formou "learning by doing" - nesedíme nad sešity, používáme anglinu běžným způsobem ve stáji, na jízdárně, na loukách..... velmi se při tom BAVÍME.... anglicky. Eventuelně pro zájemce nadhodíme gramatiku, která třeba drhne ve školní lavici. Pokud je angličtina zařazena do aktivit a času v rámci BBClub, na ceně neděláme rozdíl. Samostatné doučování AJ lze dohodnout mimo čas klubu.            

       Lze dohodnout DOPRAVU DĚTÍ na Ranch a po clubu zas zpět domů. Termíny budou upraveny dle zájmu členů.

 

          BBClub se koná jednou týdně, dle vybraného dne, v rozsahu cca 2,5 hod. Maximální počet dětí na jeden termín je 6. Cena je 1500,- Kč/ měsíc + brigádnické hodiny .

 

V případě zájmu o individuální lekce volejte  724 786 827.

 

    termín:  středa 14:00 - 16:30 (volno 2 místa)

                                začínáme 23.9.2022

AKCE: pod záštitou MAS KRAJINA MÉHO SRDCE nabízíme akční cenu 500 Kč/ měsíc. Pro více info volejte 724 786 827- Klára Bártová.  

                                                

 

Portrét